Digitale vleugels combineren de rijke, prachtige klank van een vleugel met de interactiviteit en controle van een digitaal toetsinstrument. Hierdoor geniet u van het gevoel van een het bespelen van een echte vleugelpiano en toch van alle voordelen en functies van een digitaal instrument kunt benutten. Met een breed scala aan geluiden, begeleidingen en effecten waaruit u kunt kiezen, kunt u uw optreden aanpassen zodat de vleugels in iedere situatie bespeeld kan worden.

Digitale vleugel piano kopen

digitale vleugel piano kopen kan een moeilijke keuze zijn doordat de prijsklasse veel uiteenlopen en het niet direct zichtbaar is welke piano het meest geschikt is voor u. Vergelijk eenvoudig digitale vleugels op vleugelkopen.nl.

Digitale vleugel vergelijken

De kwaliteit van het geluid is de belangrijkste factor bij de aankoop van een digitale vleugel. De beste digitale vleugels hebben een realistische klank en gevoel, wat moeilijk te vinden kan zijn, maar zeker de moeite waard is. Wanneer u klassieke muziek speelt, is het ook erg belangrijk dat de vleugelpiano gewogen toetsen heeft met een hoog bereik aan toets gevoeligheid.