Of u nu op zoek bent naar een piano voor thuis of voor op het podium, in onze pianowinkel vindt u alles. Bij Vleugelkopen.nl bieden wij verschillende soorten piano’s. Denk aan digitale piano’s, arranger piano’s, stage piano’s en home piano’s.

De piano is een instrument dat al honderden jaren bestaat. Geen enkel ander instrument heeft zo’n warme en mooie klank als de piano. De piano is ongetwijfeld een van onze oudste muziekinstrumenten, maar het is nog steeds een van de meest populaire instrumenten. Het is een toetsinstrument gebleven dat allerlei melodieën en genres kan begeleiden, van klassiek tot popmuziek.

Online piano kopen

Vergelijk hier eenvoudig verschillende soorten piano’s zoals piano’s voor beginners of professionals. Er zijn piano’s beschikbaar van het merk Yamaha, Roland, Casio en Kawai. U kunt veel verschillende soorten piano’s vinden, zoals de Yamaha C3, een populaire keuze voor beginners. Ben je op zoek naar iets professionelers en geavanceerder, dan kun je de piano van Roland, Casio of andere variant van Yamaha overwegen. Er zijn zelfs digitale piano’s beschikbaar die kunnen worden gebruikt met een koptelefoon, zodat uw buren niet worden gestoord door uw muziekale klanken!