Een keyboard is een toetsinstrument met een breed scala aan instrumentgeluiden. Elk geluid kan worden veranderd van het ene instrument naar het andere en u kunt uw keyboard gebruiken om het geluid van een gitaar, saxofoon of orgel na te bootsen. Waarom genoegen nemen met één instrument als u ze allemaal kunt hebben?

Wat is een keyboard?

Een keyboard is een elektronisch muziekinstrument dat tonen produceert wanneer toetsen worden ingedrukt. Een keyboard ondersteunt gewoonlijk verschillende geluiden, zoals orgel en drum, en de speler kan de geluiden variëren door verschillende noten van verschillend volume te spelen. Naast het produceren van geluid op zichzelf, worden keyboards vaak samen met een computer gebruikt om muziek te produceren.

Verschil keyboard en digitale piano?

Keyboards en digitale piano’s lijken in veel opzichten op elkaar, maar er zijn ook enkele verschillen. Zo zijn keyboards doorgaans kleiner dan een piano. Zeker als u bedenkt dat digitale piano’s vaak ingebouwde luidsprekers hebben voor een versterkt geluid. Keyboards hebben ook de neiging om minder duur dan een full-size piano of digitale piano omdat ze niet zo veel ruimte of onderhoud.

Keyboard kopen

Online keyboard kopen op vleugelkopen.nl en ervaar het plezier van het bespelen van meerdere instrumenten tegelijk. U kunt uw keyboard zelfs op een computer aansluiten en uw eigen muziek maken met software als Garage Band, Logic Pro of FL Studio. Het keyboard is een veelzijdig instrument waarmee u vele muziekstijlen kunt verkennen, van blues tot jazz en rock. Piano keyboard kopen gaat zeer eenvoudig deze piano webshop.

Of u nu op zoek bent naar iets draagbaars of een full-size keyboard met meer toetsen, er is iets voor u. We hebben keybaords in verschillende prijsklasse, zodat u er een kunt vinden die bij uw budget past. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste keyboard, neem dan contact met ons op en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met u op!